Dr Kotsifakos Dimitrios

img

Λόφος Art Project

Ανεξάρτητα από αυτό, η τάση της τεχνητής νοημοσύνης θα συνεχίσει να σαρώνει τις γκαλερί και σύντομα το εργαλείο θα είναι αρκετά κοινό, ώστε η αμφισβήτησή του θα είναι σαν να αμφισβητείτε ένα στυλό ή ένα μολύβι. Στην ερώτηση για το αν πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ταινιών και της ζωγραφικής, απάντηση δεν υπάρχει. Η τεχνητή νοημοσύνη θα συντομεύσει τον χρόνο παραγωγής και θα απλοποιήσει τη διαδικασία εκτέλεσης της τέχνης και θα βοηθήσει την τεχνική-ψηφιακή εξέλιξη του τομέα της παραγωγής τέχνης δεν θα συνδράμει όμως στην πρωτογενή σύλληψη της ιδέα. Για να δημιουργηθεί τέχνη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως εργαλείο, το οποίο έχει εκπαιδευτεί με τέτοιο τρόπο που να αναλύει χιλιάδες ή και εκατομμύρια εικόνες που προ-υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Εαν σας άρεσε μπορείτε να το δημοσιεύσετε πατώντας στα social media παρακάτω

Stream MicroCredentials

We are thrilled to share that our dedicated team is actively conducting both desk and field research across six countries!

5th international Electronic Conference on Applied Siences

With great pleasure, we announce an update to our Abstract Submission Deadline, 30th September 2024. We welcome and look forward to your attention and contributions!

IEEE EDUCON 2024

IEEE Global Engineering Education Conference 2024 in Kos, Greece. We hope to see you in London, UK for IEEE EDUCON 2025!

Λόφος Art Project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore